Etusivu Myytävät kohteet 76 m² Välppätie 2a as 2, 20540 Turku 2h+k+mt+kph/wc+tkh+at+varastoja – Oikotie 21227105

227 000 € 76 m²

Välppätie 2a as 2, Hannunniittu, Kurala, Turku 2h+k+mt+kph/wc+tkh+at+varastoja

Velaton hinta
227 000 €
Asuinpinta-ala
76 m²
Huoneita
3
Kerros
1
Rakennusvuosi
1957
Rakennuksen tyyppi
Paritalo
Kaupunginosa
Hannunniittu, Kurala
Kaupunki
Turku

Sympaattinen koti remontoidussa paritalossa

Juuri valmistunut, todella suuren remontin läpikäynyt paritalokoti, odottaa uusia asukkaita Hannunniitun rauhallisella asuinalueella.

Koti on alun perin 1957 rakennettu, mutta käynyt läpi nuorennusleikkauksen. Salaojat, käyttövesiputket, viemärit, sähköt ja lämmitysjärjestelmä on uusittu. Huoneet on levytetty, parketti on uusittu ja kylpyhuone sekä keittiö saneerattu täysin. Moderni vesi-ilmalämpöpumppu pitää lämmityskulut inhimillisinä. Tämä koti on täysin muuttovalmis!

Kodin tilat jakaantuvat kolmeen tasoon: sisääntulokerroksessa on keittiö, olohuone sekä kylpyhuone, jossa on tilaa myös pyykkihuollolle. Yläkerrassa on tilava makuuhuone sekä tila, joka ei virallisesti täytä huonemääritelmää ikkunapinta-alan ollessa alle 10% lattiapinta-alasta. Tila toimii silti varmasti hyvin esimerkiksi työ-, leikki- tai makuutilana. Kellarikerroksessa on takkahuone, lämpimiä varastotiloja sekä autotalli.

Tontin kokonaispinta-ala on 1563m2, josta hallinnanjakosopimuksella tähän määräosaan kuuluu puolet. Rakennus on sijoitettu tontin pohjoisreunaan siten että talon takapihalle jää todella tilava etelänpuoleinen aurinkoinen oleskelupiha, joka on myös varsin suojaisa. Etupihalla on tilaa perheen autoille sekä kellarikerroksessa 50-luvulle ominainen autotalli, johon saa kätevästi varastoitua vaikka polttopuut tai puutarhan hoitovälineet.

Hannunniitun palvelut ovat monipuoliset: koulut ja päiväkodit löytyvät vain muutaman sadan metrin päästä. Alueella on monipuoliset liikuntamahdollisuudet ja julkinen liikenne toimii hyvin.

Kiinnostuitko, soita tai laita viestiä niin sovitaan sinulle sopiva esittelyaika!
______________________________
SOLID HOUSE KIINTEISTÖNVÄLITYS OY
Erika Sjö
Asuntomyyjä, partner
050 542 3414
erika.sjo@solidhouse.fi

facebook: Solid House Erika Sjö
instagram: solidhouse_erikasjo
www.solidhouse.fi/erika-sjo
________________________________
Onko oma asuntosi vielä myymättä?
Ota yhteyttä niin sovitaan tapaaminen. Saat arvion asuntosi hinnasta sekä juuri sinun kodillesi räätälöidyn myyntisuunnitelman. Se on sinulle maksuton, eikä sido mihinkään.

Perustiedot

Sijainti
Välppätie 2a as 2, 20540 Turku
Kaupunginosa
Hannunniittu, Kurala
Kohdenumero
80354524
Kerros
1 / 3
Asuinpinta-ala
76 m²
Tontin pinta-ala
781,5 m²
Kokonaispinta-ala
76 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi. Lisäksi kellari, joka ei ole mukana pinta-alassa
Huoneiston kokoonpano
2h+k+mt+kph/wc+tkh+at+varastoja
Huoneita
3
Kunto
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
Heti.
Keittiön varusteet
Keittiön varusteet: Jääkaappipakastin, astianpesukone, mikroaaltouuni, erillisuuni, liesi ja liesituuletin. Liesi: Induktio. Työtason materiaali: Puu. Tyylikäs musta keittiö integroiduilla kodinkoneilla, uusittu 2021-2024.
Kylpyhuoneen varusteet
WC-istuin, pesukoneliitäntä, lattialämmitys (Vesikiertoinen), bidee-suihku, pesuallas, allaskaappi, peili (Valaistu) ja suihku. Tyylikäs hiekansävyinen kylpyhuone uusittu 2024. WC (1):
Säilytystilat
Varastotiloja, vintti
Tehdyt remontit
Täysremontti 2023-24 Lattian runko ja eristys uusittu, parketti, puulistoitus Seinät kipsilevytetty, tasoitettu ja maalattu Lämmitysmuoto vaihdettu vesi-ilmalämpöpumppuun (loppukatselmus toukokuussa 2024), vesikiert.patterit Sähkötaulut, -kaapelit ja -varusteet uusittu, LED-valaistus Vesijohdot ja viemärit uusittu. Kylpyhuone ja keittiö uusittu kokonaan Julkisivu maalattu Aiemmin tehdyt korjaukset ja muut toimenpiteet salaojat uusittu ja kellari lämpöeristetty lämpöä eristävällä salaojalevyllä 2015 Katto uusittu 2003
Asumistyyppi
Omistus
Palvelut
K-supermarket Nummenpakka 1,8km Itäharju 2km Keskusta 4,5km Skanssi 5km
Lisätiedot
Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: HALLINNANJAKOSOPIMUS Vastuut kiinteistön ylläpidosta: Sopijapuolet vastaavat molemmat itse hallitsemansa alueen kunnossapidosta, hoidosta, huollosta, puutarhaistutuksista ym. Mikäli sopijapuolten rakentaminen, kunnossapito tms. toimenpide poikkeaa tästä sopimuksessa lausutusta tai esitetystä ja sillä on olennainen merkitys muiden sopijapuolten osalta, tulee tähän saada toisen sopijapuolen hyväksyntä. Sopijapuolten tulee pitää hallinnoimansa alue ympäristöltään siistinä ja omistamansa rakennus kunnossa. Sopijapuolet sitoutuvat erityisesti huolehtimaan siitä, että kiinteistö ja sillä sijaitsevat rakennukset täyttävät kaikki viranomaismääräykset myös kunnon ja siisteyden osalta. Liittymät: Kumpikin sopijapuoli tekee itse sähkö-, data- tai muut sen kaltaiset sopimukset suoraan ko. palvelun tuottajan kanssa. Sähkön kulutuksen etäluettavat mittarit ja sähköpääkeskus sijaitsee kummankin sopijapuolen omalla hallinta-alueella. Päävesimittari sijaitsee B: n kellaritiloissa. A:llä on tarvittaessa oikeus päästä päävesimittarin Iuokse, tarkistamaan ja lukemaan kulutuslukemat ko. kellaritilaan. A:lla on oma vesimittari omassa teknisessä tilassa, joka on haaroitettu päävesimittarin jälkeen. Kummallakin sopijapuolella on oma lämmitysjärjestelmä.
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
853-13-13-6

Hinta

Velaton hinta
227 000 €
Myyntihinta
227 000 €
Neliöhinta
2 986,84 € / m²
Kiinnitykset
Kiinnitykset: 300 000 €

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Lisätietoja maksuista: Lämmityskustannukset: Asunnossa ei ole asuttu energiaremontin jälkeen. Vesi- ja jätevesi: Talousveden hinta 1,86 € / m3, jätevesimaksu 1,75 € / m3. Veden kulutukseen vaikuttaa omat kulutustottumukset sekä henkilömäärä.
Kiinteistövero
213,90 € / vuosi

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Rakennuksen tyyppi
Paritalo
Rakennusvuosi
1957
Kerroksia
3
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
Puu ja Rapattu julkisivu
Kattomateriaali
Tiili
Kattotyyppi
Harjakatto
Energialuokka
Energialuokka: D2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 31.10.2033
Energiatodistus
Kyllä
Tontin koko
781,5 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Kaavatunnus: 853 46/2001 tullut voimaan: 15.06.2002 Sitova tonttijako Lisätietoja kaavasta: Turun kaupunki vaihde (02) 330 000
Kaavatilanne
Asemakaava
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla ja hyvät pyöräilytiet
Rakennusoikeus
400 m²
Kuntotutkimus
Kuntotutkimus tehty: 07.11.2023. Lisätietoja kuntotutkimuksesta: TRS Finn Oy:n on laadittu 07.11.2023 kiinteistökartoituksen asuntokauppaa varten. Raportti on laadittu määräosan A asuntokauppaa varten, eikä se kata määräosan B asuintiloja. Tutkimuksessa ei havaittu merkittäviä puutteita tai korjaustarpeita.
Lämmitys
Vesi-ilmalämpöpumppu, Puu

Tilat ja materiaalit

Muut tilat
Lisäksi yläkerrassa on vinttitilaa ja kellarissa takkahuone, autotalli sekä varastotiloja
Keittiön lattia
Parketti
Keittiön seinä
Maali ja Kipsilevy
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
Yläkerrassa yksi makuuhuone ja makuutila, joka ei täytä virallista huonemääritelmää, ikkunan tulee olla pinta-alaltaan 10% lattiapinta-alasta.
Makuuhuoneen lattia
Parketti
Makuuhuoneen seinät
Maali
Kylpyhuoneen lattia
Laatta
Kylpyhuoneen seinät
Kaakeli
Olohuoneen varusteet
Remontoitu 2024
Olohuoneen lattia
Parketti
Olohuoneen seinät
Maali

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset