Etusivu Myytävät kohteet 125 m² Sorolantie 6, 00420 Helsinki Oh,k+rt,3mh,takkah,khh,2kph+s, 2wc, var., parv., autotalli, piha – Oikotie 21227098

495 000 € 125 m²

Sorolantie 6, Kaarela, Hakuninmaa, Länsi-Helsinki, Läntinen, Helsinki Oh,k+rt,3mh,takkah,khh,2kph+s, 2wc, var., parv., autotalli, piha

Velaton hinta
495 000 €
Asuinpinta-ala
125 m²
Huoneita
5
Kerros
1
Rakennusvuosi
1988
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Kaupunginosa
Kaarela, Hakuninmaa, Länsi-Helsinki, Läntinen
Kaupunki
Helsinki

Upeat näköalat! Hyvä alueellinen sijainti. Viihtyisä ja valoisa koti kahdessa tasossa. Kaunis eteläpiha. Lämmin autotalli. Oma tontti. Vapautuminen 2-3 kk/sop mukaan.

Sisääntulokerroksessa sijaitsevat kodin varsinaiset oleskelutilat. Olohuoneen ja ruokailutilan runsaat etelään suuntautuvat ikkunat sekä lasitettu parveke sijaitsevat pihaan nähden korkeammalla ja mahdollistavat kauniit näköalat yli viljelypalstojen. Korkeammalla olevien ikkunoiden sijainti tuo kotiin myös lisää yksityisyyttä. Avara ja valoisa olohuone. Keittiö ja ruokailutila ovat hieman erillään olohuoneesta. Kaksi makuuhuonetta ja wc/kylpyhuone. Lasitettu parveke. Huoneistokomerot.
Alakerrassa on makuu-/työhuonehuone sekä takkahuone varaavalla takalla. Remontoitu kylpy- ja saunaosasto, varasto, kodinhoitotilat ja erillis wc. Alakerrasta on käynti talon piha-alueelle. Pihakaivo kasteluvedelle. Autopaikkoja on useammallekin autolle.

Talo on valmistunut vuonna 1988. Raksystems kuntotarkastettu 7.3.2024. Loiva rinneratkaisu, maanvarainen alakerta on betonilaatta ja harkkorakenteinen, yläkerta puurakenteinen ja tiiliverhoiltu. Alakerran tilat on remontoitu kattavasti vuonna 2014. Hyvä ja rauhallinen sijainti reunatontilla, päättyvän kadun varrella. Talon etelä- ja länsipuolelta avautuvat vehreät virkistysalueet sekä ryhmäpuutarha- ja palstaviljelyalueet.

Kattavat palvelut löytyvät Kannelmäen Kaaresta, Myyrmäestä sekä Kaivokselasta. Juna-asemat sijaitsevat Kannelmäessä, Malminkartanossa sekä Myyrmäessä. Bussit kulkevat läheltä. Kouluja ja päiväkoteja löytyy alueelta.

ESITTELY JA MYYNTI JARMO TAIPALE 040 829 7171 / jarmo@nordlkv.fi
TILAA ESITE SÄHKÖPOSTIISI.

Onko nykyinen asunto osana rahoitusta? Turvallinen ja joustava siirtyminen uuteen kotiin! Ilmainen arviointi ja myyntisuunnitelma vanhalle asunnolle!

Esittelyt

Seuraavat esittelyt
su 19.05.2024 klo 12:15 - 12:45

Perustiedot

Sijainti
Sorolantie 6, 00420 Helsinki
Kaupunginosa
Kaarela, Hakuninmaa, Länsi-Helsinki, Läntinen
Kohdenumero
20438604
Kerros
1 / 2
Asuinpinta-ala
125 m²
Tontin pinta-ala
753 m²
Kokonaispinta-ala
204 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Muut tilat pitävät sisällään kellarikerroksen ja autotallin. Pinta-alatiedot rakennustiedot liitteestä: Asuintilojen pinta-ala yhteensä: 125 m². Kerrosluku: 2. Kerrosala: 170 m². Kokonaisala: 204 m². Rakennuspiirustuksista: Huoneistoala sisääntulokerros 89m2, alakerta 46m2 yht 135m2 + (autotallin sisämitat mitattuna n 21m2). Kerrosala 144m2+autotalli 26m2. Yht 170m2.
Huoneiston kokoonpano
Oh,k+rt,3mh,takkah,khh,2kph+s, 2wc, var., parv., autotalli, piha
Huoneita
5
Kunto
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
2-3 kk/ sop. mukaan
Keittiön varusteet
Liesi: keraaminen. Kylmäsäilytys: jääkaappi, pakastin. Varustus: liesituuletin, astianpesukone. Valkoiset keittiökaapistot, paikka ruokailuryhmälle. Keittiö on yhteydessä olohuoneeseen, mutta sopivasti erillään varsinaisista oleskelutiloista. Keittiön jatkeena on lasitettu parveke upeilla näköalaoilla.
Kylpyhuoneen varusteet
Pesutilojen kuvaus: Alakerrassa pääkylpyhuone ja saunaosasto: Uusittu 2014. Yläkerrassa kph/wc: Suihku, suihkuseinä, rättipatteri, peili- ja allaskaappi. Varustus: lattialämmitys, wc-istuin, suihku. Erillisen WC:n kuvaus: Alakerrassa erillis wc/kph, uusittu 2014, peili ja allaskaappi. Yläkerrassa erillis wc/kph. Varustus: lattialämmitys.
Säilytystilat
Kuvaus: Alakerrassa varasto, mh 1 4os kaapisto, mh 3 2os.kaapisto, eteisen 2os peiliovikaapisto.
Tehdyt remontit
2014 Alakerran maanvastaiset ulkoseinät: vanhat eritykset poistettu sisäpuolelta ja SpuAnselmi laitettu tilalle talon ympäri sisäpuolelle vasten ulkoseinää. Saunan kohdalta uusittu eristys myös 30mm polyuretaanilevy. Kantavan seinän aukon laajennus tehty. Alakerran pesuhuone ja sauna sekä yläkerran kylpyhuone/wc on uusittu/remontoitu koko tila. Yläkerran kylpyhuone on uusittu/remontoitu koko tila. Kodinhoitohuone on osin uusittu. Remontoitu vesieristys, laatat sekä tasot, kaapit on alkuperäiset. Ylätuulikaappiin laitettu vesieritys lattiaan. Sähköinen lattialämmitys on uusittu seuraaviin tiloihin: alakerran mh (josta patteri lämmitys poistettu, tilalle lattialämmitys), sisävarasto alakerrassa, yläkerran wc/kylpyhuone, alakerran pesuhuone ja sauna sekä wc, laitettu uudet säätimet aulaan ja takkahuoneeseen. Vesijohdot (käyttövesiputket) on osittain uusittu. Uusimisen laajuus vesijohtojen osalta (käyttövesiputket): loppupäästä uusittu viimeiset metrit yläkerran kylpyhuoneeseen sekä saunaan ja alakerran wc:een. Vesikalusteet (hanat, sekoittajat yms.) on osittain uusittu. Kylmäkellari muutettu lämpimäksi varastoksi ja kantavan seinän aukon laajennus tehty. Rakennus- tai toimenpidelupa: Ei ole haettu 2015 Orgaaninen maa-aines poistettu talon reunoilta ja kivisoraa tilalle, ulko-ovien maalaus valkoisiksi. 2011 Lämmitysvedenvaraaja: Uusittu. 2011 Ilmanvaihtokanavien nuohous ja virtaamat 2020 Smyygilaudat vaihdettu talon päädyissä, laudoituksien maalaus valkoisiksi, katolla olevat metalliset pinnat maalattu 2022 Olohuoneen ikkunoiden huoltomaalaus 2016 Muiden yläkerran ikkunoiden huoltomaalaus ja alakerran ikkunoiden huoltomaalaus 2022 Parvekkeen puuosat maalattu 2023 Savupiipun nuohous
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Kuvaus: Uusittu 2014. Saunassa ikkuna, lasiseinä, Harvia tornikiuas. sähkökiuas
Asumistyyppi
Omistus
Palvelut
Palvelut: Ruokamarketit, Kaivokselassa, Myyrmäessä ja Kannelmäessä Koulut: Alueella Päiväkoti: Alueella
Lisätiedot
Rakssystems kuntotarkastettu 07.03.2024. Hyvä reunatontti. Avarat näköalat etelään viljelypalstojen yli. Sähköliittymä. Muuta kauppaan kuuluvaa: Pihavaja, autotallin kaapisto, pihakaivo, grilli, marjapensaita ja puita, Kauppaan ei kuulu: Ylä- ja alakerran kattoon asennetut spottikattovalaisimet
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
91-33-116-12

Hinta

Velaton hinta
495 000 €
Myyntihinta
495 000 €
Neliöhinta
3 960 € / m²
Kiinnitykset
400 000 €

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Puhtaanapito: 17 EUR/kk. Jätevesi: 28 EUR/kk. Muut maksut: 11700 kWh/vuosi (2023) sis. sähkölämmityksen ja taloussähkön. Takkaa on lämmitetty paljon ja lämmityssähkössä on oltu säästeliäitä. Puhtaanapito 17€/kk sis. ( Biojäte 7€/kk+ sekajäte 10€/kk) Yllä mainitut kustannukset ovat 1 henkiseltä perheeltä ja voivat muuttua olennaisestikin asumistottumuksien ja palveluntarjoajien kanssa tehtyjen sopimusten mukaan.
Kiinteistövero
966 €/v

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Rakennusvuosi
1988
Kerroksia
2
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
Perusmuuri harkkorakenteinen, 1 kerroksen osalla puurakenteisia ja tiiliverhoIltuja puu, tiili, muu, betoni
Kattomateriaali
Tiilikate
Kattotyyppi
Harjakatto
Energialuokka
D2018
Energiatodistus
Kyllä
Tontin koko
753 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki
Kaavatilanne
Asemakaava
Liikenneyhteydet
Bussit ja juna-asemat Malminkartano, Myyrmäki ja Kannelmäki
Rakennusoikeus
151 m2. e-luku: 0.2
Kuntotutkimus
2024
Lämmitys
sähkö, muu sähköpatterilämmitys, sähköinen lattialämmitys. varaava takka

Tilat ja materiaalit

Muut tilat
Lämmin autotalli sisämitat n. 3,15x6,7m Takkahuone varaavalla takalla.
Pintamateriaalit
Lattiamateriaalien kuvaus: Yläkerrassa parketti, alakerrassa laatta, märkätilat laatta. Lattia: Pesutiloissa: laatta. Saunassa: laatta. Kodinhoitohuoneessa: laatta. Seinät: Pesutiloissa: kaakeli. Saunassa: puu.
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
Kaksi makuuhuonetta yläkerrassa, yksi alakerrassa sekä takkahuone.
Olohuoneen varusteet
Valoisa ja avara olohuone, useita ikkunoita, hienot näköalat.
Muut materiaalit
Harkko

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset