Etusivu Myytävät kohteet 107.5 m² Tonttumuorinkuja 4, 02200 Espoo 4 h, k, rt, khh, kph, s, 2 x erill. wc, 2 x vh – Oikotie 21167522

655 000 € 107,5 m²

Tonttumuorinkuja 4, Tontunmäki, Niittykumpu, Espoo 4 h, k, rt, khh, kph, s, 2 x erill. wc, 2 x vh

Velaton hinta
655 000 €
Hoitovastike
161,25 € / kk
Asuinpinta-ala
107,5 m²
Huoneita
4
Kerros
1
Rakennusvuosi
2022
Rakennuksen tyyppi
Paritalo
Kaupunginosa
Tontunmäki, Niittykumpu
Kaupunki
Espoo

Katso virtuaaliesittely

* UUTUUS! * Nyt myynnissä upea 107,5 m² paritaloasunto Tontunmäestä! Erittäin hyväkuntoinen kokonaisuus tarjoaa täydellisen kodin esimerkiksi lapsiperheelle tai tilaa arvostavalle pariskunnalle.

Vuonna 2022 valmistunut kaksikerroksinen koti tarjoaa toimivat ja avarat tilat unohtamatta hyvällä maulla tehtyjä materiaalivalintoja. Alakerrasta löydät viihtyisät ja avoimet oleskelutilat, kodinhoitohuoneen, saunallisen kylpyhuoneen, erillisen wc:n sekä kaksi vaatehuonetta. Tilat ovat suunniteltu arkea helpottamaan ja ne on käytännössäkin toimiviksi todettu. Ulkonäöstäkään ei ole tarvinnut tinkiä! Oleskelutilassa on leikitelty huonekorkeudella ja isoilla ikkunoilla, jotka tekevät siitä erittäin ilmavan ja avaran. Olohuoneesta on kulku lasitetulle terassille sekä omalle pienelle piha-alueelle.

Yläkerrasta löydät kolme makuuhuonetta, joista päämakuuhuone on todella suuri ja kaksi muuta hieman pienempiä. Kaikissa huoneissa on liukuovikaapistot. Päämakuuhuone on kruunattu lasitetulla parvekkeella sekä kahdella, olohuoneeseen näkymän tarjoavalla, lähes lattiasta kattoon ulottuvalla ikkunalla. Nerokkaana lisänä ikkunan yläpuolelle on asennettu sähkötoiminen rullaverho, joka toimii myös valkokankaana. Makuuhuoneiden lisäksi yläkerrassa on myös tilava erillinen wc.

Keittiö on Noblessan käsialaa ja antaa jo itsessään tyylikkään ilmeen alakerran avoimeen tilaan. Vaaleat kaapistot, integroidut kodinkoneet ja keittiön kauniit yksityiskohdat muodostavat yhdessä harmonisen kokonaisuuden! Tyylikäs saareke jakaa tilaa kauniisti. Säilytys- ja laskutilaa on runsaasti. Tässä keittiössä kelpaa kokkailla!

Asunnon rakentamisvaiheessa on monia valintoja upgreidattu ja lisätöitä teetetty mm. laattojen, wc-istuinten, keittiön ja ikkunoiden sähköistettyjen rullaverhojen osalta. Jokaisella harkitulla valinnalla on haluttu lisätä käyttömukavuutta ja tietenkin myös tilojen näyttävyyttä. Ja siinä on onnistuttu!

Lämmitysmuotona on energiatehokas poistoilmalämpöpumppu vesikiertoisella lattialämmityksellä. Huonekohtaiset termostaatit ovat kytketty seinään.

Asunnolle kuuluu oma kylmä varasto, joka on aivan sisäänkäynnin vieressä, sekä yksi autokatospaikka, joka on varusteltu sähköauton latauslaitteella.

NH Nordic Oy:n ja Jukkatalojen rakennuttama Asunto Oy Espoon Mezzo sijaitsee halutulla Tontunmäen asuinalueella. Omalla tontilla sijaitseva yhtiö käsittää neljä paritaloa, eli yhteensä 8 asuntoa. Tontunmäen alueelta löydät vehreitä puistoja, ulkoilumahdollisuuksia ja myös erittäin toimivat julkiset liikenneyhteydet metrosta bussiin.

Tervetuloa tutustumaan kohteeseen, ota yhteyttä niin sovitaan yksityisesittely!

Myynti ja esittelyt:
Kiira Lahtinen p. 0400 33 7070, kiira.lahtinen@lahtinenlkv.fi

* * *

TARVITSETKO APUA OMAN ASUNTOSI MYYMISESSÄ?
Tiesithän, että kauttamme saat luotettavan hinta-arvion nykyisestä kodistasi. Ota yhteyttä ja sovitaan maksuton arviokäynti. #pekkalahtinenlkv #suurellasydämellä

Perustiedot

Sijainti
Tonttumuorinkuja 4, 02200 Espoo
Kaupunginosa
Tontunmäki, Niittykumpu
Kohdenumero
80353174
Kerros
1 / 2
Asuinpinta-ala
107,5 m²
Tontin pinta-ala
1 734 m²
Kokonaispinta-ala
107,5 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Huoneiston kokoonpano
4 h, k, rt, khh, kph, s, 2 x erill. wc, 2 x vh
Huoneita
4
Kunto
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
n. 2-3 kk kaupanteosta.
Keittiön varusteet
Keittiön varusteet: Jääkaappi (Progress (Noblessan oma)), erillinen pakastin (Progress (Noblessan oma)), uuni (Progress (Noblessan oma)), liesi (Elica), liesituuletin (Integroitu lieteen), astianpesukone (Progress (Noblessan oma)), keittiösaareke (sis. kaapistot ja liesi), mikroaaltouuni (Progress (Noblessan oma)) ja Damixan hana, musta Schockin allas, yläkaapistojen alla valot. Liesi: Induktio. Työtason materiaali: Laminaatti ja Välitila samaa laminaattia kuin työtasot. Upea viimeistelty avokeittiö integroiduilla kodinkoneilla!.
Parveke
Kyllä
Parvekkeen lisätiedot
Parvekkeen tyyppi: Lasitettu. Parvekkeen suunta: Etelä.
Kylpyhuoneen varusteet
Suihku (2 x sadesuihku) ja lattialämmitys. Alakerran saunallinen kylpyhuone on kodinhoitohuoneen yhteydessä. WC (2): WC-istuin (Seinäwc), lattialämmitys, peili (Valopeili), allaskaappi ja bidee-suihku. Ala- ja yläkerrassa. Yläkerran wc todella tilava! Tehosteseinä tehty upealla 6-kulma laatalla!.
Säilytystilat
Vaatehuone ja kylmä ulkovarasto. Lisätietoja säilytystiloista: Runsaasti säilytystilaa! Jokaisessa huoneessa kiinteät liukuovikaapistot.
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Kiuas: Sähkökiuas. Upea lasiseinäinen Sun Sauna. Harvian pilarikiuas, kytkentä seinässä.
Asumistyyppi
Omistus
Palvelut
Palvelut: Kattavat. Esport Center ja Areena n. 1,2 km, Urheilupuisto n. 1,7 km, Espoo Metro areena n. 2,1 km, Honkahalli n. 2,4 km. Kauppakeskus Niitty n. 700 m, Lidl n. 1 km, kauppakeskus Ainoan monipuoliset liikkeet ja kaupat n. 2,4 km. Paikallistiedot: Alueella paljon puistoja/leikkipaikkoja, hyvät ulkoilumahdollisuudet ja kattavat päivittäistavarapalvelut.
Kohde on
Osakehuoneisto
Kiinteistötunnus
49-15-20-18

Hinta

Velaton hinta
655 000 €
Myyntihinta
655 000 €
Neliöhinta
6 093,02 € / m²

Asuinkustannukset

Hoitovastike
161,25 € / kk
Yhtiövastike
161,25 € / kk
Vesimaksun lisätiedot
20 € / hlö / kk
Muut kustannukset
Lisätietoja maksuista: Vesimaksu on ennakkomaksu, tasaus kulutuksen mukaan.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Espoon Mezzo
Rakennuksen tyyppi
Paritalo
Rakennusvuosi
2022
Huoneistojen lukumäärä
8
Kerroksia
2
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
Puu
Kattomateriaali
Pelti
Kattotyyppi
Harjakatto
Energialuokka
Energialuokka: B2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 14.03.2032
Energiatodistus
Kyllä
Kiinteistön antennijärjestelmä
Antenni
Tontin koko
1 734 m²
Tontin omistus
Oma
Kiinteistönhoito
Asukkaat
Isännöinti
Joel Ilveskero/hallituksen pj
Kaavoitustiedot
Espoon kaupunki
Kaavatilanne
Asemakaava
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, metroasema lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla ja hyvät pyöräilytiet Erinomaiset niin julkisilla yhteyksillä kuin myös yksityisautoilulla. Niittykummun metroasema n. 700 m, Urheilupuiston metroasema n. 1,3 km.
Lämmitys
Poistoilmalämpöpumppu, vesikiertoisella lattialämmityksellä

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
Yhtiössä 10 autopaikkaa, joista 4 on autokatospaikkoja. Yhtiön paikat ovat sähköpistokkeellisia.
Muut tilat
Eteisessä lattia laattaa, seinät ja katto maalattu. Peililiukuoven takana erinomainen vaatehuone, hylly- ja tankotilaa. Portaat lasikaiteilla ja puisilla johtimilla. Vaaleat parkettiaskelmat. Kaunis yksityiskohta! Portaiden alaosa hyödynnetty vaatehuonekäyttöön. Asunnon sisäänkäynnin yhteydessä oma, lämmin varasto. Huonekohaiset termostaatit lattialämmityksen ohjaamiseen.
Keittiön lattia
Parketti
Keittiön seinä
Maali
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
Yläkerrassa. Master bedroom; kulku omalle lasitetulle parvekkeelle. Kaksi lähes lattiasta kattoon ulottuvaa ikkunaa, olohuoneeseen. Yläpuolella sähkötoiminen screen-verho. Liukuovikaapistot (3 ovea maitolasi, 1 peili). Kahdessa makuuhuoneessa, liukuovikaapistot (maitolasi).
Makuuhuoneen lattia
Parketti
Makuuhuoneen seinät
Maali ja Kaikissa huoneissa yksi tehosteseinä.
Kylpyhuoneen lattia
Laatta
Kylpyhuoneen seinät
Kaakeli
Olohuoneen varusteet
Avoin, valoisa tila! Avokeittiön yhteydessä. Tilaan mahtuu suurempikin ruokapöytä. Kulku lähes koko asunnon levyiselle lasitetulle terassille ja siitä pienelle takapihalle.
Olohuoneen lattia
Parketti
Olohuoneen seinät
Maali

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset