Etusivu Myytävät kohteet 113.5 m² Haapaniemenrinne 5 M, 02940 Espoo 4-5 h,k,2 x wc, kph, s, terassi, autok. 2 x var. – Oikotie 21226454

395 000 € 113,5 m²

Haapaniemenrinne 5 M, Järvenperä, Röylä, Järvenperä, Vanhakartano, Espoo 4-5 h,k,2 x wc, kph, s, terassi, autok. 2 x var.

Velaton hinta
395 000 €
Hoitovastike
454 € / kk
Asuinpinta-ala
113,5 m²
Huoneita
4
Kerros
1
Rakennusvuosi
2004
Rakennuksen tyyppi
Paritalo
Kaupunginosa
Järvenperä, Röylä, Järvenperä, Vanhakartano
Kaupunki
Espoo

Upea 2004 rakennettu paritalokoti Järvenperän kauniissa maisemissa

Esittelyyn ajaessa osoite navigaattorin mukaan käyntiosoite: Haapaniementie 8 M 46. Auton voi jättää kadunvarsipysäköintiin.

Löydä uusi kotisi Espoon Järvenperästä, rauhallisen asuinalueen sydämestä, läheltä Pitkäjärven rantoja jossa luonto ja moderni asuminen kohtaavat. Tämä vuonna 2004 valmistunut paritalon puolikas tarjoaa 113,5 neliömetriä monipuolista ja valoisaa asuintilaa, joka on suunniteltu vastaamaan erityisesti lapsiperheen tarpeita.

Kodin sydämessä on avara ja korkea olohuone, jonka viistokatto luo tilaan ainutlaatuisen tunnelman. Olohuoneesta aukeaa näkymä aurinkoiselle parvekkeelle, josta voi ihailla esteettömiä ja vehreitä näkymiä etelä-pihalle. Keittiö ja ruokailutila muodostavat käytännöllisen kokonaisuuden, joka on omiaan yhteisiin hetkiin perheen ja ystävien kanssa. Keittiössä valkoiset kaapistot ja modernit sekä laadukkaat kodinkoneet tekevät arjesta sujuvaa ja näyttävän.

Alakerran kolme tilavaa makuuhuonetta tarjoavat rauhalliset puitteet lepoon ja yksityisyyteen. Päämakuuhuoneesta on suora pääsy takapihan koko asunnon levyiselle terassille, joka kutsuu nauttimaan ulkoilmasta ja ympäröivästä luonnosta omalla pihalla. Pihan kautta on kulku taloyhtiön lasten leikkialueelle.

Kodin saunaosasto luo täydelliset puitteet rentoutumiselle. Saunan pesuhuoneen yhteydessä oleva kodinhoitotila tekee arjen askareista käteviä.

Auton saa vaivattomasti katospaikalle asunnon sisäänkäynnin lähelle ja säilytystilaa on kahdessa varastossa asunnon läheisyydessä.

Asunnon sijainti Espoon Järvenperässä yhdistää luonnonläheisyyden ja hyvät palvelut. Lähialue tarjoaa upeat ulkoilumaastot ja mahdollisuuden nauttia Pitkäjärven rannan rauhasta, jonne taloyhtiön soutuveneellä pääsee nauttimaan vesistön tarjoamista elämyksistä. Ruokakauppa, golfkenttä ja uimaranta ovat kaikki lyhyen matkan päässä. Lähistöllä on myös useita kouluja ja päiväkoteja joten perheen arki toimii.

Tämä koti on osa hyvin hoidettua Asunto Oy Espoon Vuorikaunokkia, jossa on panostettu asumisviihtyvyyteen ja yhteisöllisyyteen. Taloyhtiössä on tehty säännöllisesti huoltoja ja päivityksiä, joten voit olla varma, että kotisi ympäristö on turvallinen ja viihtyisä pitkälle tulevaisuuteen. Hoitovastike on edullinen ja sisältää kesäisin ruohonleikkuut yleisiltä alueilta ja talvisin lumityöt. Kts. www.vuorikaunokki.fi/.

Tutustu tähän ainutlaatuiseen kotiin, joka tarjoaa perheellesi tilaa kasvaa ja elää täysillä. Tartu tilaisuuteen ja tee tästä kodista oma perheesi turvasatama.

Esittelyt

Seuraavat esittelyt
su 19.05.2024 klo 12:00 - 12:45

Perustiedot

Sijainti
Haapaniemenrinne 5 M, 02940 Espoo
Kaupunginosa
Järvenperä, Röylä, Järvenperä, Vanhakartano
Kohdenumero
80355962
Kerros
1 / 2
Asuinpinta-ala
113,5 m²
Tontin pinta-ala
15 998 m²
Kokonaispinta-ala
113,5 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Huoneiston kokoonpano
4-5 h,k,2 x wc, kph, s, terassi, autok. 2 x var.
Huoneita
4
Kunto
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
Sopimuksen mukaan.
Keittiön varusteet
2018 remontoitu Epoqin keittiö. Runsaasti säilytystilaa. Valkoiset kaapistot. Kaikki kodinkoneet Boschin. Täyskorkeat jääkaappi ja pakastin, induktioliesi, kiertoilmauuni, liesituuletin, astianpesukone. Mustat laminaattitasot, musta allas ja hana.
Parveke
Kyllä
Parvekkeen lisätiedot
Parvekkeen tyyppi: Ulostyönnetty parveke
Kylpyhuoneen varusteet
Saunan pesuhuoneessa suihku, suihkuverho, lattialämmitys. Yläkerran kph/wc : suihku, wc-istuin, allaskaapisto / 2020, valaistu peili, / 2020. Lattialämmitys. Alakerrassa erillinen wc, jossa wc-istuin, valaistu peili/2020, allaskaapisto/2020, bidee-suihku.
Säilytystilat
Kylmä ulkovarasto, lämmin ulkovarasto ja vaatehuone
Tulevat remontit
Yhtiön Pitkän tähtäimen suunnitelma (PTS), päivätty 2.5.2023: 2023 Aidat, kunnostus ja maalaus Pihavarusteiden yms. huoltokorjaukset Sade- ja salaojajärjestelmien huuhtelut ja kunnostukset Jyrsijäverkot ja hiiritiilet Parkkiyhtiönaidat Kuntoarvion päivitys Sähköautojen kuormantasaus 2024 Patteriverkoston uusimisen suunnittelu Lämmitysverkoston perussäätö 2025 Ikkunoiden käyntisovitukset Ikkunoiden ja parvekeovien tiivistys/kunnostus Patteriventtiilien uusiminen Katon kuntotarkastus 2026 Parvekkeiden ja pergoloiden puuosien kunnostukset Ilmanvaihdon puhdistus ja säätö
Tehdyt remontit
2011 Parvekkeiden ja perkoloiden puuosien maalaukset 2013 Viemäriverkoston kunnon tarkastus 2013 Peruskuntoarvio Fatman Oy 2014 Käyttöveden virtaamat tarkistettu ja säädetty 2014 Julkisivumaalaus- ja räystäiden maalaus 2016 Ilmanvaihdon nuohous ja säätö 2017 wc-laitteiden pohjaventtiilit 2018 Etuovien pikkukaiteden korjaus 2019 Pelastussuunnitelma 2019 Sokkelin saumaukset 2019 Parvekkeiden kaiteiden ja aitojen maalaukset 2019 Katon kuntotutkimus 2019 Uudet postilaatikot 2020 Sähköautojen latausselvitys 2020 Uusi opastetaulu 2020 Pihavalaistuksen parantaminen (jatkuu) 2021 Kattojen sammaleiden poisto 2021 Sähköautojen latausvalmius Parkkisähkö 2022 Parvekkeiden lasituksen rakennesuunnittelu 2022 Yhden talon yläpohjan eristeiden uusiminen 2023 Väestönsuojien tarkistus
Näkymät
Esteettömät ja vehreät näkymät etelä-pihalle.
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Kiuas: Sähkökiuas
Asumistyyppi
Omistus
Palvelut
Palvelut: Ruokakauppa n. 3 km, Master Golf 4 km, upeat ulkoilumaastot. Taloyhtiöllä on soutuvene viereisellä Pitkäjärvellä. Uimarannalle n. 1 km. Träskanda puisto ja Marketan puisto n. 2 km. Pikku Aurora 2 km. Paikallistiedot: Osoite navigaattorin mukaan ( käyntiosoite: Haapaniementie 8 M 46.
Kohde on
Osakehuoneisto
Kiinteistötunnus
49-80-125-1

Hinta

Velaton hinta
395 000 €
Myyntihinta
395 000 €
Neliöhinta
3 480,18 € / m²
Lunastuspykälä
Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.

Asuinkustannukset

Hoitovastike
454 € / kk
Yhtiövastike
454 € / kk
Vesimaksun lisätiedot
Vesimaksuennakko 17 € / kk / hlö (Ennakko, tasaus kulutuksen mukaan)
Muut kustannukset
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräisiä vastikkeita yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Espoon Vuorikaunokki
Rakennuksen tyyppi
Paritalo
Rakennusvuosi
2004
Huoneistojen lukumäärä
47
Kerroksia
2
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
Betoni ja tiili
Kattomateriaali
Tiili
Kattotyyppi
Harjakatto
Energialuokka
Energialuokka: C2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 16.02.2033
Energiatodistus
Kyllä
Kiinteistön antennijärjestelmä
Kaapeli-TV
Tontin koko
15 998 m²
Tontin omistus
Oma
Kiinteistönhoito
Huoltoyhtiö
Isännöinti
Isännöitsijätoimisto Hanninen Oy, Teea Hiekkavuo, asiakaspalvelu@ithanninnen.fi, 0988740413
Kaavatilanne
Asemakaava
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä
Lämmitys
Kaukolämpö

Tilat ja materiaalit

Yhteiset tilat
Väestönsuoja, pyörävarasto, ulkovarasto ja kellarikomero
Keittiön lattia
Parketti
Keittiön seinä
Maali
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
Alakerrassa on kolme tilavaa makuuhuonetta. Päämakuuhuoneesta on käynti takapihalle ja terassille. Kahdessa makuuhuoneessa on liukuovelliset kaapistot, ja yhdessä makuuhuoneessa vaatehuone.
Makuuhuoneen lattia
Parketti
Makuuhuoneen seinät
Maali
Kylpyhuoneen lattia
Laatta
Kylpyhuoneen seinät
Kaakeli
Olohuoneen varusteet
Avara korkea viistokattoinen olohuone, josta käynti aurinkoiselle parvekkeelle. Olohuoneen ja keittiön välissä ruokailutila. Yläkerta on yhtä yhtenäistä oleskelutilaa. Olohuoneen osalta on mahdollisuus tehdä yksi makuuhuone lisää.
Olohuoneen lattia
Parketti
Olohuoneen seinät
Maali

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset