Etusivu Myytävät kohteet 174 m² Pastorinkuja 1 A, 20900 Turku 6h, rt, avok, vh, 2kh, s, 3wc, khh, 3 terassia, katettu parveke, 2var, 2ak – Oikotie 21138358

849 000 € 174 m²

Pastorinkuja 1 A, Papinsaari, Turku 6h, rt, avok, vh, 2kh, s, 3wc, khh, 3 terassia, katettu parveke, 2var, 2ak

Bo LKV | Turku

www.bo.fi

Läntinen Rantakatu 53, 20100 Turku

Velaton hinta
849 000 €
Hoitovastike
487,20 € / kk
Asuinpinta-ala
174 m²
Huoneita
6
Kerros
3
Rakennusvuosi
2019
Rakennuksen tyyppi
Paritalo
Kaupunginosa
Papinsaari
Kaupunki
Turku

Tarjolla upea arkkitehtooninen paritalokoti hulppein merinäkymin Papinsaaressa.

Arvostetulle asuinalueelle Hirvensalon Papinsaareen vuonna 2019 valmistunut koti sykähdyttää näyttävyydellään ja hienoilla tilaratkaisuillaan. Kahdesta paritalosta koostuva As Oy Turun Zeus I on rakennettu näyttävästi rinteeseen omalle 2646 m2 tontilleen.

Suuren ikkunapinta-alan ansiosta kaunis luonto ja merinäkymät ovat tuotu osaksi sisätiloja ja näiden näkymien ympärille koti onkin suunniteltu. Skandinaavisen trendikkääseen makuun räätälöity tyyli jatkuu arkkitehtuurin lisäksi kodin kaikissa materiaalivalinnoissa. Lämmitysmuotona kodissa on energiatehokas maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä. Lisäksi huoneistoon on asennettu viilennysjärjestelmä.

Asuintilat sijoittuvat kolmeen kerrokseen. Sisääntulokerroksesta löytyy kaksi makuuhuonetta, työhuone/makuuhuone, kylpyhuone/wc sekä omalla sisäänkäynnillä varusteltu kodinhoitohuone. Terasseja kodissa on peräti neljä kappaletta, joista kaksi sijaitsee sisääntulokerroksen yhteydessä.

Kodin keskimmäinen kerros on pyhitetty oleskelulle. Avaran tilan isoista ikkunarivistöistä aukeaa hulppea merinäkymä kauas Pitkäsalmelle, joka näkymällään vangitsee ikkunan ääreen ihastelemaan. Oleskelutilojen yhteydessä on kaksi kulkua isolle kattoterassille, joka tarjoaa mitä upeimmat puitteet rentoutumiselle.

Upea saarekkeellinen keittiö on avonainen oleskelutilojen kanssa. Ruokailemaan tähän kotiin mahtuu suurempikin joukko ystäviä ja perhettä, sillä isolle ruokailuryhmälle löytyy paikka heti keittiön rinnalta.

Yläkertaan saavutaan pienempään arkiolohuoneeseen, jonka kautta pääsee kulkemaan katetulle terassille. Yläkerran aulasta ja päämakuuhuoneesta avautuva pitkälle siintävä merinäköala on kertakaikkisen upea! Päämakuuhuoneen yhteydessä on lisäksi oma pukeutumishuone.

Kylpyhuoneita kodissa on kaksi, minkä lisäksi jokaisessa kerroksessa on wc. Pesutilat ovat suunniteltu ylellisyys edellä ja niihin on valittu upeaa suurta design-laattaa, joka jatkaa koko kodin minimalistista tyyliä. Yläkerran kylpyhuoneosaston yhteydessä sijaitsee lasiseinällä eroteltu sauna.

Säilytystilojen riittävyyteen ja käytännöllisyyteen on panostettu erityisen paljon; tilavat vaatekaapistot on toteutettu lattiasta kattoon ulottuvilla liukuovilla ja ulkovarastoja on kaksi kappaletta. Asunnon yhteydessä olevien kahden katetun autopaikan ansiosta sisätiloihin siirrytään mukavasti ja kuivin jaloin vuodenajasta riippumatta.

Papinsaaresta matkaa Turun kauppatorille alle 15 minuuttia, minkä lisäksi Hirvensalon kattavat ja edelleen kehittyvät palvelut ovat vieläkin lähempänä.

Tämä koti on suorastaan elämys, joka on ehdottomasti koettava omin silmin ja aistein. Täällä kaikki on valmiina sinua ja perhettäsi varten!

Huomioithan, että esittelyt järjestetään yksityisesti. Tätä tilaisuutta ei kannata ohittaa, sillä näin upeita koteja löydät Turun seudulta harvoin!

Myynti ja esittelyt
Petri Malmberg
p. 0400 260150
petri,malmberg@bo.fi

Perustiedot

Sijainti
Pastorinkuja 1 A, 20900 Turku
Kaupunginosa
Papinsaari
Kohdenumero
20814783
Kerros
3 / 3
Asuinpinta-ala
174 m²
Tontin pinta-ala
2 646 m²
Kokonaispinta-ala
177 m²
Pinta-alojen lisätiedot
yhtiöjärjestyksen mukainen Muut tilat: varasto 3 m2
Huoneiston kokoonpano
6h, rt, avok, vh, 2kh, s, 3wc, khh, 3 terassia, katettu parveke, 2var, 2ak
Huoneita
6
Kunto
Hyvä
Kunnon lisätiedot
Huoneisto on todella hyvässä kunnossa. Kohde on valmistunut vuonna 2019.
Lisätietoa vapautumisesta
sopimuksen mukaan
Keittiön varusteet
Upea saarekkeellinen avokeittiö Mielen täysintegroiduin kodinkonein. Keittiön varustukseen kuuluu jääkaappi, pakastin jääpalakoneella, induktioliesi tasoon integroidulla liesituulettimella, astianpesukone ja viinikaappi. Työtasot komposiittia. Lattia Timberwisen Nordic Tammi -parkettia. Avokeittiöstä kulku keskikerroksen kattoterassille.
Parveke
Kyllä
Parvekkeen lisätiedot
Suunta: pohjoinen, etelä, länsi
Kylpyhuoneen varusteet
Pesutilojen kuvaus: Kaksi kylpyhuonetta. 1-kerroksen kylpyhuonessa allaskaappi, peili, sade- ja normaalisuihku, suihkuseinä ja seinään kiinnitetty wc-istuin. Seinät laattaa, lattia laattaa. 3-kerroksen kylpyhuoneessa 2x sade- ja normaalisuihku. Seinät kaakelia, lattia laattaa, linjalattiakaivo . Erillisen WC:n kuvaus: Jokaisessa kerroksessa wc allaskaapisto, peili ja seinään kiinnitetty wc-istuin, bidee. Seinät laattaa, lattia laattaa. .
Säilytystilat
Kuvaus: Sisäänkäynnin yhteydessä tekninen varastotila. Toiseen varastoon käynti autokatoksesta
Tulevat remontit
Keskikerroksen terassilta puuttuvat poistumistikkaat maatasolle. ks. isännöitsijäntodistus Taloyhtiössä ilmanvaihto todettu puutteelliseksi vajaatehoisesta ilmanvaihtokoneesta johtuen, perustajaosakasta reklamoitu asiasta, tavoitteena vaihtaa koneet tehokkaampiin, asian selvittely jatkuu. Vuotovahinko kaikissa huoneistoissa. Yhtiöjärjestyksen muutos kunnossapitovastuun osalta vireillä (kts. isännöitsijäntodistus).
Tehdyt remontit
Asuntoon on teetetty paljon lisätöitä rakennusvaiheessa. Keskikerrokseen asennettu sähkötoiminen aurinkomarkiisi (ei tarvitse rakennusvalvontaviranomaisen lupaa, ilmoitus taloyhtiölle riittää) TALOYHTIÖSSÄ: 2023 IV kanavien puhdistus ja säätö 2023 Vesikourut, sadeveden ohjaaminen 2023 Jatkettu palotikkaita 2022 A1 Sade- ja sulamisvesien ohjauskorjaukset autokatoksessa 2022 A2 Syöksytorvien vesivuodon korjaus 2022 A1, A2, B1 Kosteuskartoitus, rakenteiden kosteusmittaukset ja lämpökamerakuvaukset 2022 Tarkastusluukut kolmannen kerroksen terasseihin Varastojen ikkunoiden tiivistykset, ks. isännöitsijäntodistus
Näkymät
Keskikerroksen n.56m2 terassi etelään/länteen ja pohjoiseen. Ylimmän kerroksen n.26m2 parvekkeelta näkymät merelle. Huoneistosta aukeavat todella upeat merinäkymät kauas Pitkäsalmelle.
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Kuvaus: Tyylikäs lasiseinällä eroteltu sauna sijaitsee ylimmän kerroksen kylpyhuoneen yhteydessä. Sähkökiuas. .
Asumistyyppi
Omistus
Lisätiedot
Ikkunat on pesty kerran vuodessa yhtiön laskuun (ei B-talon parvelasituksia, jotka on jälkiasennettu osakkaiden toimesta). Muuta kauppaan kuuluvaa: - yläkerrassa tuplatummennusverhot (rulla- ja pystylamelliverhot) - sähköautolaturi, toimii myös eri merkeillä (eri sulakkeet kuin talon kodinkoneilla) - varastossa runsaasti monipuolista hyllytilaa, metallinen irtohyllykkö ei kuulu kauppaan - alakerran sälekaihtimet (molemmat makuuhuoneet sekä päädyn työhuone/ oleskelutila) -keskikerroksen rullaverhot Kauppaan ei kuulu: Irtain, mikro, alakerran varaston viileäkaappi
Kohde on
Osakehuoneisto

Hinta

Velaton hinta
849 000 €
Myyntihinta
849 000 €
Neliöhinta
4 879,31 € / m²

Asuinkustannukset

Hoitovastike
487,20 € / kk
Yhtiövastike
487,20 € / kk
Vesimaksun lisätiedot
oma mittari
Muut kustannukset
Muut maksut: Käyttösähkö ja vesi kulutuksen mukaan. Vesimaksuennakko 20e/hlö/kk. Ostaja maksaa mahdollisen varainsiirtoveron 1,5 % velattomasta kauppahinnasta. Ostaja vastaa sähköisen osakekirjan siirrosta ja siihen liittyvistä kuluista.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
As Oy Turun Zeus I
Rakennuksen tyyppi
Paritalo
Rakennusvuosi
2019
Huoneistojen lukumäärä
4
Kerroksia
3
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
puu, betoni
Kattomateriaali
Huopa
Kattotyyppi
Pulpetti
Energialuokka
C2013
Energiatodistus
Kyllä
Kiinteistön antennijärjestelmä
kaapeli-tv
Tontin koko
2 646 m²
Tontin omistus
Oma
Kiinteistönhoito
huoltoyhtiö. Kiinteistönhoidon lisätiedot: Kiinteistöhuoltosopimus kattaa koneellisesta lumenaurauksesta, liukkauden torjunnasta sekä sepelin poistosta keväällä aiheutuvat työt. Asukkaat huolehtivat itse omien edustojen ja käytävien lumitöistä ja hiekoituksista.
Isännöinti
Isännöintimestarit Oy, Brahenatu 20, 20100 Turku, Markus Pihlava 0440 567045,
Kaavoitustiedot
Turun kaupunki
Kaavatilanne
Asemakaava
Kuntotutkimus
-Huoneistossa tehty pintakosteusmittaus 11.04.2024. -Vuositakuutark., ennakkotarkastus (Insto Aalto-Setälä Oy 02.07.2020)
Lämmitys
maalämpö

Tilat ja materiaalit

Yhteiset tilat
Taloyhtiössä muuta: On Sovittu, että parvekelasit voidaan asentaa osakkeenomistajan omalla kustannuksella, edellyttää muutostyöilmoitusta taloyhtiölle. Yhtiön välittömässä hallinnassa ovat roskakatos sekä huoltorakennus, jossa sijaitsevat 7,2 m2 suuruinen tekninen tila, 8,3 m2 suuruinen varastotila sekä 10,7 m2 suuruinen jätetila. Huoltorakennus sijaitsee asuintalojen välissä.
Muut tilat
Ylimmän kerroksen masterbedroomin yhteydessä pukeutumisvaatehuone. Lattia Timberwisen Nordic Tammi -parkettia.
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
3-4 makuuhuonetta, joista 1-3 sijaitsevat sisääntulokerroksessa ja yksi kolmannessa kerroksessa. Kahdessa alakerran makuuhuoneessa runsaasti liukuovilla erotettua säilytystilaa. Yksi alakerran huoneista soveltuu niin makuuhuone kuin työhuonekäyttöön. Yläkerran päämakuuhuoneen yhteydessä tilava vaatehuone. Yläkerran makuuhuoneesta esteetön merinäkymä. Arkiolohuoneesta käynti katetulle parvekkeelle. Makuuhuoneissa lattia Timberwisen Nordic Tammi -parkettia.
Olohuoneen varusteet
Oleskelutiloista isot maisemaikkunat kolmeen eri ilmansuuntaan. Tiloista aukeaa upea merinäkymä kauas Pitkäsalmelle. Olohuoneesta käynti kattoterassille. Lattia Timberwisen Nordic Tammi -parkettia. Yläkerran aulassa arkiolohuone. Maisemat Pitkäsalmelle. Lattia Timberwisen Nordic Tammi -parkettia.

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset