Etusivu Myytävät kohteet 60 m² Saarnitie 2 A, 33470 Ylöjärvi 2h, k, kph, s, vh, ter, var – Oikotie 21138344

129 000 € 60 m²

Saarnitie 2 A, Soppeenmäki, Ylöjärvi 2h, k, kph, s, vh, ter, var

Bo LKV | Tampere

www.bo.fi

Kelloportinkatu 1a, 33100 Tampere

Velaton hinta
129 000 €
Hoitovastike
270 € / kk
Asuinpinta-ala
60 m²
Huoneita
2
Kerros
1
Rakennusvuosi
1979
Rakennuksen tyyppi
Rivitalo
Kaupunginosa
Soppeenmäki
Kaupunki
Ylöjärvi

BO! Nyt myynnissä omatonttisesta ja velattomasta yhtiöstä viehättävä rivitalokaksio, joka toivottaa seuraavan asukkaan lämmöllä tervetulleeksi!

Yhtiön pihapiiriin käydessäsi saavut rauhalliseen ympäristöön, joka koostuu 11 rivitalokodista ja 11 autopaikasta. Heti asunnon edustalla on ulkovarasto, josta löytyy mukavasti säilytystilaa hyllyin ja täällä säilytät mm. polkupyörää vaivattomasti talven yli. Sisälle astuessasi saavut tuulikaapin kautta eteiseen, josta löytyy säilytystilaa peililiukuovikaapein ja näkymät avautuvat ihanan valoisaan olohuoneeseen. Heti oikealla on asunnon kylpyhuoneosasto, jossa on suihkun lisäksi pesukoneliitäntä, käyttömukavuutta tuova lattialämmitys sekä oma tunnelmallinen sauna löylyhetkiin. Käytännöllisyyttä tuo siistikuntoinen erillinen wc, joka on täysin laatoitettu. Vastapäätä sijaitsee asunnon vaatehuone sekä seesteinen makuuhuone.

Asunnon tilavasta olohuoneesta näkymät avautuvat aurinkoisesti länteen/luoteeseen ja rauhallinen takapiha tarjoaa puitteet niin grillailuun, auringonottoon kuin pihan laittamiseen unohtamatta yhtiön yhteistä piha-aluetta. Olohuone yhdistyy siistikuntoiseen keittiöön, jonka varusteluun kuuluvat mm. jääkaappipakastin, astianpesukone, keraaminen liesi, liesituuletin, paikka mikroaaltouunille sekä runsaasti lasku- sekä säilytystilaa. Keittiöön mahtuu loistavasti neljän hengen ruokapöytä ja luonnonvalo valaisee kauniisti tilaa.

Itse asuinalue on erittäin rauhallinen ja taloyhtiö hyvin hoidettu. Laajojen urheilumahdollisuuksien läheisyys, kuten urheilutalon ja uimahallin palvelut sekä harjun ulkoilumaastot (lenkki-, pyöräily- sekä valaistut hiihtoladut) antavat loistavat puitteet monipuoliselle liikunnalle. Laajat palvelut aina ruokakaupoista liikenneyhteyksiin ja terveydenhuoltoon löytyvät kävelyetäisyydeltä, eli täällä pärjäät hienosti ilman autoakin!

Asunto Oy Saarnitie 2 seisoo omalla tontillaan ja yhtiön taloudellinen tilanne on hyvä, sillä lainoja yhtiöllä ei tällä hetkellä ole. Tällä hetkellä yhtiön lämmitysmuotona toimii öljy sekä ilmavesilämpöpumppu. Aurinkopaneelien asentaminen on selvityksessä. Kaikkinensa rauhallisesta yhtiöstä on pidetty vuosien varrella hyvin huolta ja se tarjoaakin loistavan kodin seuraavalle asukkaalle.

Sovi siis itsellesi sopiva esittelyaika ja tule ihastumaan!

Perustiedot

Sijainti
Saarnitie 2 A, 33470 Ylöjärvi
Kaupunginosa
Soppeenmäki
Kohdenumero
20043825
Kerros
1 / 1
Asuinpinta-ala
60 m²
Tontin pinta-ala
3 300 m²
Kokonaispinta-ala
60 m²
Pinta-alojen lisätiedot
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Huoneiston kokoonpano
2h, k, kph, s, vh, ter, var
Huoneita
2
Kunto
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
sopimuksen mukaan
Keittiön varusteet
Liesi: keraaminen. Työtasot: laminaatti. Kylmäsäilytys: jääkaappi/pakastin. Varustus: liesituuletin, astianpesukone, kiinteät valaisimet. paikka mikroaaltouunille
Kylpyhuoneen varusteet
Varustus: pesukoneliitäntä, lattialämmitys, suihku, kiinteät valaisimet. Erillisen WC:n kuvaus: peili, allas, kaapistot. Varustus: bidee-suihku.
Säilytystilat
ulkovarasto
Tulevat remontit
Kunnossapitotarve seuraavalle viidelle vuodelle: - pensas istutuksia, istutusten leikkaaminen - märkätilakartoitus (tehty), korjataan tarvittaessa - autotolppien kellojen vaihtamista tarpeen mukaan
Tehdyt remontit
TALOYHTIÖSSÄ: - 1993: vesikate uusittu - 2000: öljypoltin uusittu - 2001: pesutilat korjattu, piippuun asennettu hapon- kestävä sisäpiippu - 2010: autojen sähkölämmitystolpat uusittu, käyttöveden suntti ja patteriventtiilit/termostaatit uusittu ja 2011 lämmitys tasapainotettu - 2011: pohjaviemärit painepesty ja kuvattu osin, hd-kanavapaketti asennettu kaapeli-tv puolelle ja otettu myös antennivahvistin hd-kanavin ja radiokanavat, varaston seinien paneloinnit uusittu - 2013: joulukuussa ulko-ovet ja lukitus uusittu - 2014: etupihan autosähkötolppien johdot uusittu - 2015: ulko-ovien valaisimet uusittu - 2016: ikkunat vaihdettu sis. sälekaihtimet, etu- ja takaovien peltismyygit, ovikellokytkimet uusittu - 2017: ilmavesilämpöpumppu asennettu öljylämmityksen rinnalle ja väliaitojen yläpuu vesipellitetty - - 2018: A 1 pesutilan kosteusvaurio korjaus - 2019: öljysäiliön pinnoitus, jäteastioiden aita uusittiin komponiitiksi ja laatoitettiin alusta, maa- lattiin tikkaat piipulle ja kellarin putkikaiteet - 2020: uusittu öljypoltin ja kaksi paisunta-astiaa, tonttiventtiili, vesimittarin venttiilit, 2kpl paisunta-astiaa, väliaidat uusittu, A 1 ulkoseinä korjattu - 2021: antennivahvistin, lämmityksen kiertovesipumppu uusittu, ilmanvaihtohormit puhdistettu - 2022: takapihan tukimuurin uusiminen ja aidan tuenta, varasto-ovien huolto, öljypolttimen vuosihuolto, kourujen puhdistus, lämm. varoventtiilin uusiminen, A5 käsialtaan hanan uusinta, itsesäätyvä lämmityskaapeli, B11 keittiö- ja A 4 pesuhuonepistorasia uusinnat, LVISR peruskuntoarvio ja märkätilakartoitus, 3/2024: rakennusten yläpohjat lisäeristettiin
Näkymät
Asunnosta avautuvat valoisat läpitalon näkymät niin etu- kuin takapihalla. Olohuoneesta ja keittiöstä näkymät avautuvat rauhallisen takapihan suuntaan, joka avautuu aurinkoisesti länsisuunnassa.
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Kuvaus: Saunan kiuas uusittu noin viisi vuotta sitten. sähkökiuas
Asumistyyppi
Omistus
Palvelut
Palvelut: Uimahalli ja urheilutalo: 400 m, laajat palvelut ruokakaupasta pankkiin: 500 m, terveyskeskus, apteekki ja Kela: 800 m, kirjasto n. 2 km, S-market (laajentumassa Prismaksi) n. 2,5 km, Kauppakeskus Elo: 3 km, Lielahden kauppakeskukset: 6,5 km, Tampereen keskusta: 12,5 km Koulut: Soppeenmäen koulu: 300 m Päiväkoti: Päiväkoti Touhula VekaraMetsä: 500 m
Kohde on
Osakehuoneisto

Hinta

Velaton hinta
129 000 €
Myyntihinta
129 000 €
Neliöhinta
2 150 € / m²

Asuinkustannukset

Hoitovastike
270 € / kk
Yhtiövastike
270 € / kk
Vesimaksu
28 € / kk
Vesimaksun lisätiedot
henkilöluvun mukaan
Pysäköintimaksu
6 e / kk
Muut kustannukset
Muut maksut: autopaikkasisälämmitin: 3e/kk

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Saarnitie 2
Rakennuksen tyyppi
Rivitalo
Rakennusvuosi
1979
Huoneistojen lukumäärä
11
Kerroksia
1
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
puu, tiili
Kattomateriaali
huopa
Kattotyyppi
harja
Energialuokka
E2013
Energiatodistus
Kyllä
Tontin koko
3 300 m²
Tontin omistus
Oma
Kiinteistönhoito
asukkaat. Kiinteistönhoidon lisätiedot: Taloyhtiö otti marraskuussa 2022 Pirkanmaan Plushuollon hoitamaan lumen aurauksen ja hiekoituksen - pääjalkakäytävät ja pysäköintipaikat.
Isännöinti
Kari Eerola Amurin Willa-Isännöinti Oy Sukkavartaankatu 11 E 2 33100 Tampere 050-5206251 / sähköposti isannoitsija@awioy.fi
Kaavoitustiedot
Ylöjärven kaupunki
Kaavatilanne
Asemakaava
Liikenneyhteydet
Linja-autoasema: 500 m, Tampereen rautatieasema: 14 km
Lämmitys
öljy, muu ilmavesilämpöpumppu

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
sähköpistokkeita: 11.
Yhteiset tilat
Huoneistokohtaiset varastot. Taloyhtiössä muuta: ilmanvaihtojärjestelmä: painovoimainen. Digiboksi on C-digivastaanotin eli kaapeliboksi (Qam -järjestelmä), toimii 8/11 alkaen myös antennijärjestelmällä. Kaapeli-tv järjestelmästä luovutaan, kun jokin vahvistin osa menee rikki eli televisiot on otettava antennijärjestelmällä toimivaksi (vastaanotetaan HD-lähetykset). Markiisin saa osakkeenomistaja asentaa (vastaava/yhtenäinen kuin muilla). Osakkeenomistaja vastaa huollosta/korjauksesta/uusimisesta. Keittiöremontin yhteydessä on muutettava kurkkuputki suoraksi peltiputkeksi (A1:llä on suoraputki) ja kaappien välitilasta on testattava asbesti. Yhtiö on siirtynyt Maanmittauslaitoksen sähköiseen järjestelmään. 3.7.2023 siirryttiin Maanmittauslaitoksen sähköiseen järjestelmään. 27.9.2023 pidettiin ylim. Yhtiökokous, joka päätti öljystä luopumisesta, ilmavesipumpun lisäämisestä, aurinkovoimalasta, yläpohjan lisäeristämisestä. Näistä saatiin 18.10.23 ARA:lta 55.000 tukipäätös. Keväälle-24 on tulossa korjaukset. Keväällä -24 yhtiökokouksessa päätetään lainoista uudestaan, pyydetään lainaa kokonaan ja kun saadaan ARA:n tukirahat, niillä lyhennetään lainaa. 2.5. hallituksen kokous päättää aurinkovoimala- ja ilmavesilämpöpumpputarjouksista.
Muut tilat
terassi, ulkovarasto asunnon sisäänkäynnin vieressä
Pintamateriaalit
Lattia: Keittiössä: laminaatti. Pesutiloissa: laatta. Erillisessä WC:ssä: laatta. Olohuoneessa: laminaatti. Makuuhuoneessa: laminaatti. Saunassa: laatta. Seinät: Keittiössä: kaakeli, maalattu, tapetti. Pesutiloissa: kaakeli. Erillisessä WC:ssä: kaakeli. Olohuoneessa: maalattu, tapetti. Makuuhuoneessa: maalattu, tapetti. Saunassa: puu.

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset